Maisto pramonė

Grūdų, konditerijos (dražė ir biskvitų), vaisių ir uogų gamybos reikalavimai ir technologija.
  • TURINYS 1. Vaisių ir daržovių perdirbimo technologija …………….1- 2psl. 2. Malti skirtų grūdų technologinė...

6 atsiliepimai
Parsisiųsti
Maisto ruošimo ir aptarnavimo kursinis
  • ĮVADAS Šio darbo objektas yra konferencija-pobūvis – furšetas.tai yra: konferencija po kurios vyks pobūvis – furšetas. Pobūvis – furšetas gali vykti per pertrauką arba po konferencijos....

2 atsiliepimai
Parsisiųsti
Arbatos pasaulis
  • Turinys Turinys 2 Įvadas 3 1. Arbatos istorija 4 2. Arbatmedis 7 3. Arbatos auginimas, gamyba ir vartojimas 11 4. Arbatos gamybos procesas 16 4.1 Vytinimas 16 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 4.2...

1 atsiliepimai
Parsisiųsti
Klaipėdos krašto asmenvardžiai
  • TURINYS ĮVADAS…………………………3 I.Pavardžių kilmė:…………………………5 1. Lietuviškos pavardės:…………………………5 a) senieji dvikamieniai ir vienkamieniai...

1 atsiliepimai
Parsisiųsti
konservavimas cukrumi
  • Konservavimas cukrumi Kad cukrus užkonservuotų produktus, jo reikia imti vidutiniškai 80-120% žaliavos svorio, kitaip tariant, tirpale jo turi būti tiek, kad jis galėtų iš konservuojamo produkto ištraukti...

1 atsiliepimai
Parsisiųsti
konservavimas. sūdymas
  • Konservavimas Tai bet kokios priemonės, panaudotos produktams apsaugoti nuo gedimo ar mikroorganizmų įtakai sumažinti. Sūdymas Tai vienas iš konservavimo būdų. Sūdymo privalumai – rauginant ir mirkant...

2 atsiliepimai
Parsisiųsti
vegetarizmas
  • Vegetarizmas, arba amžinos jaunystės maistas Didžiausia šiuolaikinio žmogaus bėda ta, kad jis atitolo nuo gamtos, užmiršo jos dėsnius ir galią. Žmogus pats susikūrė savo gyvenimo taisykles, gamina nenatūralų...

4 atsiliepimai
Parsisiųsti
RIEBALAI MAISTO PRODUKTUOSE
  • TURINYS Įvadas………………3 1.Kas yra riebalai, kaip jie skirstomi?…….3 2.Nesočiosios riebiosios rūgštys ir sočiosios riebiosios rūgštys……………..4 3. Kiek riebalų reikia...

2 atsiliepimai
Parsisiųsti
Daržovės
  • Turinys Šaknevaisinės daržovės Burokėliai……………………….1 Morkos………………………..1 Petražolės……………………….2 Salierai………………………..3 Ropės……………………….3...

4 atsiliepimai
Parsisiųsti
GYVENSENOS BEI APLINKOS ĮTAKA SVEIKATAI
  • Sveikatos determinantai Sveikata priklauso nuo pradinių biologinių individo savybių ir nuo daugumos mūsų visuomenės sektorių poveikio, nuo populiacijos...

1 atsiliepimai
Parsisiųsti
Krakmolo panaudojimas maisto pramoneje
  • 1. Įvadas Krakmolas yra puiki žaliava fermentacinei pramonei, kuriai priskiriama spirito ir jo gaminių, alaus, vyno, organinių rūgščių, cukrų sirupų, mielių gamyba. Plačiausią pritaikymą...

6 atsiliepimai
Parsisiųsti
Mąstymo ir nuotaikos valdymas per maistą. Neurotransmiteriai. Čikadinis ritmas.
  • ĮVADAS Pastaruoju metu kaip niekad liepsnoja ginčai apie maisto įtaką sveikatai. Laikraščiai ir žurnalai pilni prieštaringų patarimų, kaip sveikai...

4 atsiliepimai
Parsisiųsti
Maisto technologija
  • Fermentacijos pramonės produktai I. Alus 1. Etilo alkoholio ir tikrojo ekstrakto kiekio aluje nustatymas Darbo eiga: 250-300 ml alaus supilama į 750 ml kūginę kolbą ir energingai plakama 15-20 min CO2 pašalinti. ...

2 atsiliepimai
Parsisiųsti
Higienos kontrolinis darbas
  • Vandens mikroorganizmai. Vanduo kaip ir dirva,yra naturali mikrobų gyvenamoji terpė.Jų randoma vandens telkiniose ir gruntiniame vandenyje.Priekranties zonoje jų daugiau negu toliau nuo kranto.Mikrobų...

2 atsiliepimai
Parsisiųsti
maisto ruošimo skyriaus darbas
  • Ligoninėje šiuo metu gydosi 340 pacientų. Hospitalizuojamiems pacientams dietinį gydymą skiria budintis gydytojas pažymėdamas ligos istorijoje. Vėliau dietinį gydymą skyriuje koreguoja pacientą...

4 atsiliepimai
Parsisiųsti

Rodoma: